V tomto provedení se neobjevil ani na tradičním Gulášfestu v Bašce, ani na Gulášfestu v hospůdce U Studny. O jeho kvalitě svědčí, že se po něm v pátečních intervalech vždy jen "zaprášilo". Doufáme, že tomu nebude jinak i 12. 8. 2022, kdy bude podáván v třetí repríze.
Víme, že prodeji výše uvedených produktů předchází příprava, u placků po nocích, ráno normálně do zaměstnání a odpoledne na přehradu do čtyřiceti stupňů ve stánku. Rovněž prodej guláše začíná ráno v 5h zatopením pod kotlem, tomu předchází tříhodinová příprava masa a stejný čas je na přípravu ostatních surovin. O to větší dík za tyto služby.
Tak předpokládám, že počasí vydrží do konce sezóny, jako i kvalitní služby v areálu přehrady v Bašce.
S velkým díky všem - návštěvník přehrady Křenek Pavel, provozovatel vinotéky v Bašce